Om det var lätt, hade alla gjort det!


Äntligen har jag kommit på vad jag vill läsa för major, vad jag vill bli när jag blir stor. Jag vill bli en Athletic Trainer. Självklart är det i princip det enda jag inte kan läsa till (förutom polis) eftersom jag är simmare. Åååhhh jag blir så frustrerad! Det verkar verkligen kul, och lektionerna är underbara. Idag fick vi lära oss fotens ben, på ett väldigt artistiskt sätt. Jag har till och med fått se två atheltic trainers in action under dagens landträning när en av tjejerna i laget tuppade av. Ingen fara, hon är okej nu!

Det var en fruktansvärt varm och tuff landträning idag. Vi började med att springa till fotbollsstadion med 25 lbs-vikter som vi fick turas om att bära. Väl där fick vi springa upp och ner för fem av trapporna medan två i varje grupp stod med vikterna över huvudet. Om någon lät vikten falla fick alla göra tio burpies. Efter det gjorde vi en liknande serie fast man skulle springa över fotbollsplanen medan två satt 90° mot en vägg med vikterna i knäna. Lufttemperaturen låg på närmre 30 grader och allt detta gjordes efter en och en halv timmes simning. Uppenbarligen var det inte bara vi som tappade folk, fotbollslaget fick skicka tre killar till sjukhuset. No pain no gain!

Dagens middag smakade ovanligt bra och min säng är ovanligt skön för tillfället kan jag tala om!

Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...