30° värme hindrar oss inte

Det är sådan lycka att ha ett lag att träna med. Jag har gjort så många pass själv, så många mil ensam, och nu har jag ständigt 45 underbara människor runt mig varje gång jag tränar. Det har inte känts tungt att gå till träninge en enda gång än så länge. Vad vi är gör så är det roligt. Alla hejar, peppar och motiverar varandra och det är så härlig stämning. Om jag inte kunnat engelska innan skulle förmodligen det första jag lärde mig var "you got it", "keep it up" eller "come on Erika". Än så länge har vi varit indelade tjejer/killar men nästa vecka börjar vi med specialindelning. Jag är, inte helt oväntat, i distansgruppen.

Träningen idag var tuff. Vi var i grupper om sex personer och skulle sammalagt göra 200 armhävningar, 300 upphopp, 400 full sit-ups och 500 squats. En sprang en sträcka på 150-200 meter medan en annan höll en 35lbs-vikt på raka armar. De andra fyra jobbade med repsen. När person ett sprungit tog hon över vikten, vikthållaren började med repsen och en av de fyra sprang. Så höll vi på tills allt var klart. Därefter köttade vi massor av löp-stafetter. Jag sprang på riktigt bra! Självklart var simpasset efteråt benbaserat. Ni kan ju försöka föreställa er hur mina ben känns haha.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...