Inte min grej haha

Så mycket ben och så mycket IM. Puuh. Idag var första gången jag inte klarade en serie helt. Vi simmade 20*100 blandning mellan teknik, ben och IM. Fjärilet var inga problem (förutom min bristande koordinationsförmåga) men ryggsim och bröstsim... Jag var en bra bit efter så jag stannade inte ens, jag bara vände. Efter två av hundringarna frisim var jag dock tillbaka med ett hyfsat glatt "hey I'm back.." och de andra bara skrattade.
Pratade med Kirk efteråt och han hade sagt till de andra tränarna när de såg mig kämpa att jag antagligen mycket hellre skulle simmat 10000 på tid än detta pass. Haha så sant! Jag gillar Kirk, han är bra och väldigt into simning. Vi i guldgruppen har honom, sedan har vi Maria till landträning. Den andra gruppen har Kerry och Bailey. Jag har lite svårt för Kerry, men vet inte riktigt varför haha.
Det är stor skillnad mellan tränare här och hemma. Man har inte alls samma personliga kontakt med dem här. Bailey är den som är mest privat-social, så honom kan man snacka lite mer med. Men jag tror det är bra att det inte är så personliga relationer, det gör att vi får en annan respekt för tränarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...