Pojkar i köket...

Trippla pass idag. Två sim och ett landpasd med Ricardo (triatleten). Det har varit så himla stekigt och det är hur härligt som helst. Simningen har gått bra tycker jag. Vi hade fart i eftermiddags och det var rätt mentalt krävande eftersom vi simmade X antal hundringar, Jens bestämde när det räckte. Det var svårt när man inte såg slutet på det hela liksom.

Idag tog Helena ledigt eftersom hon ville spendera lite tid med sin dotter och dotterson-"mormors lille skrutt". Men hon kan ju inte sluta oroa sig för oss... Hon litade väl hyfsat på att vi i mitt rum skulle klara oss men litade inte alls på killarna. Därför lovade vi att hjälpa dem... Kaos. Nejdå, vissa var duktiga. Oskar hjälpte till hela tiden, Filip hackade vitlök och Kenan var till störst hjälp när han var ur vägen ;) Resten hejade på! Det blev i alla fall hur goda köttfärspajer som helst. Antagligen kan vi tacka Sophie för det. Men roligt hade vi! ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...