Baddräkter :D

Är överlycklig! Har fått mina nya baddräkter nu. Warren från JOLYN var ju här för några dagar sedan och visade sina baddräkter och bikinis, men den jag ville ha hade han inte med i rätt storlek. När jag sedan satt och kollade igenom hemsidan hittade jag flera extremt snygga och när jag uttryckte min beslutsångest sa han att jag kunde få tre för halva priset. Så det blev tre supercoola baddräkter för 75 dollar (drygt 500 spänn!). Jag gillade modellerna, de är verkligen orginella. JOLYN är ett nystartat företag som håller på att bli hyfsat stort här i USA men det finns inte i Europa än. Warren ska dock till SM i sommar så alla svenskar också ska få möjlighet att köpa dessa översnygga baddräkter. Han var himla trevlig. När jag berättade att jag tänkte berätta om märket på min blogg så ville han ha namnet på bloggen för att kunna länka den på sin hemsida och tyckte det var riktigt kul. Jag skriver ju på svenska så jag vet inte poängen med det, men kul var det ;)

http://www.jolynclothing.com/shop/ 

Annars då? Jo jag mår lite bättre. Simmade ett kort pass på 3000 meter och sedan coachade jag Kenan när han körde landträning. Det var roligt, mohahaha... Hela dagen har solen stekt och jag har citronerat mitt hår för att bleka det. Nöjd med resultatet :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 kommentar:

  1. Jag gillar det här inlägget. I allmänhet, sval blogg. Välkommen http://esensuell.se

    SvaraRadera

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...