Kungar i köket!

Detta har varit en helt fantastiskt bra helg haha! Igår kväll gick jag och Fanny till Cocktails and Dreams, ingen av oss hade varit där. Det var inte jättekul. Mysigt ställe att sitta och chilla på men om man bara är två och dessutom inte dricker annat än cola så var det inte så livat. Vi gav upp det och drog runt lite. Till sist joinade vi hockeyfolket från innan idag och kollade på NHL med dem. Det blev en riktigt trevlig kväll och natt!
Idag har varit en riktigt degig dag, men den har varit underbart mysig. Vaknade vid halv tolv (!!!) och när Fanny vaknat tittade vi på The Back up Plan. Åt frukost vid ett och sedan fortsatte filmyset. Jag brukade hata sådana dagar när man knappt går ur sängen, men händer det inte för ofta så är det faktiskt mysigt hehe! I alla fall så tog vi oss till Ica och handlade ingredienser till världens dundermiddag! Vi kunde inte bestämma oss för vad vi ville ha, så det blev lite av varje. Bara att se på bilderna... Vi har nog aldrig gjort en så god måltid innan, och riktigt roligt var det att tillaga den också!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...