Hockey i Gnesta!

Fick med Fanny till gymmet idag så jag slapp köra själv. Efter det simmade jag för första gången med mitt nya gips. Det var ju sämst! I stället för det jag hade förra gången, där vattnet bara rann igenom, har jag nu vanligt tyg. Det tog föralltid att torka. Nu i kväll var vi i Gnesta och kollade på hockey. Sitta i en ishall med ett blött gips, njaaaa. I alla fall, det var Gnesta mot Bajen. Har aldrig varit där förr, så vi tyckte det var dags att se Albin och Didde spela. Det var en ganska köttig match och tyvärr förlorade Gnesta med 2-3. Men det var roligt att se.
Jag kommer banne mig sakna hockeyn när det är dags att flytta... Den skapar någon form av gemenskap över hela stan. Man börjar tänka mer och mer på hur tråkigt det kommer bli att behöva lämna Nyköping. Samtidigt som det ska bli riktigt skönt att ta studenten så lämnar man allt man byggt upp. Allt man lärt känna och allt som blivit till ens vardag. Jag får lite "moments" då och då av nostalgi och saknad, trots att jag inte ens har flyttat än! Ush!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...