Jag lär mig!


Har man en arm som är tre gånger så fet som den brukar, och dessutom orörlig är livet lite jobbigare än vanligt. Det första jag och Fanny gjorde var att gå i genom våra garderober och leta fram tröjor som jag faktiskt kan få ut armen genom utan att tröjan blir förstörd. Nu har jag tre tjocktröjor att växla mellan haha! Det stör mig lite att jag gipsades på akuten. Det innebär nämligen att jag fick ett fult vitt gips i stället för nåt färgglatt och fint... Ska in och gipsa om om tre veckor så då hoppas jag på något finare!
För att jag inte ska gå under totalt av att inte kunna träna som vanligt försöker jag hitta på allt möjligt att göra. Jag har som mål att lära mig använda vänstern lika bra som höger. Jag ska skaffa tydliga magrutor (haha) och träna benen. Nu kommer jag kunna vara med på zumbapass som två i Alice klass ordnar och jag kanske till och med hänger på skolidrotten. Dessutom går jag fram och tillbaka till skolan.
Idag tog jag med Fanny till gymmet och körde ett rätt bra pass. Det var skönt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...