500 - done!

Mitt första lopp som collegesimmare avklarat. 500 och det gick bedrövligt haha. Eller nä, bedrövligt är att överdriva. Jag har egentligen inget att jämföra med, men det gick långsamt och var ojämnt. Det var förvirrande att simma i yards. Efter 200 kändes det som halvägs men nope, 300 kvar. Räkneplattorna var också annorlunda. Här räknar man uppåt, man räknar inte första och sista är röd istället för 19. Men plattorna var nerskjutna i vattnet så det var lätt att se dem i alla fall. Allt är verkligen annorlunda. Jag är van att simma 800 insim (ibland simmar jag inte in alls) och sen kör jag ordentlig landuppvärmning innan mitt lopp. Men nej, det räcker inte. 2500 insim och sen ska jag värma upp i bassängen istället för på land innan loppen. Det här kommer ta tid att vänja sig vid!
Efter tävlingen var alla brutalt hungriga. Men nu är vi äntligen på hotellet och har ätit. Vi fick mat från Olive Garden (massa pasta, köttbullar och kyckling, MUMS) och efrer det gick vi till våra rum. Jag delar med Anna, Alex och Eduarda och rummet är jättestort. Det är ett "handikapprum" så det är gott om plats och känns lyxit. Nu ska jag sova och ladda för the mile imorgon. Nervös jao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...