Julmiddag

Då är terminen officiellt över! Alla prov är avklarade och alla uppsatser inlämnade, nu väntar jag bara på att bli betygsatt. Igår hade jag prov i business statistics och det gick galant. Idag hade jag prov i litteratur, gick nog inte riktigt lika galant, men förhoppningsvis galant nog.
Förövrigt så hade vi julmiddag med Reslife igår som avslutning på terminen. Maten var ingen höjdare men vi hade en julklappslek! Alla fick ett nummer och det lägsta började välja ett paket. Därefter fick man i tur och ordning antingen välja ett nytt paket, eller sno någon annans. När det var min tur tog jag en minifontän från en kille. Efter ett tag blev den tagen från mig och jag fick öppna ett nytt. Då fick jag ett Starkt Wars-svärd. Av någon anledning var svärdet eftertraktat, så jag blev av med det också. Vilken tur, tänkte jag, och gick och öppnade ett nytt. Denna gången blev det en Star Wars-tandborste... Den var dock supercool! Lyser och låter en massa! Blev fast med den, och fick även fontänen eftersom Amber var så gullig och gav tillbaka den efteråt.
Kvällen avslutades med lägenhetsmys och Willy Wonka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...