Första dagen på jullovet

Åh vad det känns bra att ha en skolfri månad framför sig! Igår kväll åkte jag och Mehdi och storhandlade; helt ansvariga för vårt eget välbefinnande måste vi nu själva se till att vi får mat i magen. En och en halv timme på Walmart gjorde susen! När vi kom hem delade vi upp köttfärs och kyckling i protionspåsar. Vi fyllde kyl, frys och skåp med grönsaker, pålägg, ägg, pasta, såser och allt annat nödvändigt. Vi kommer i alla fall inte gå hungriga.
Imorse var jag tvungen att jobba för reslife, vi gick runt och såg till så att alla flyttat ut. Det gjorde att jag blev sen till första träningen och fick köra allting själv... Mellan träningarna förvandlades vår lägenhet till en presentfabrik. Saxar och papper skickades mellan rummen så alla fick sina klappa inslagna. Julgranen är nu en magnifik syn!
Bara så ni vet, nu när vi är lämnade till att laga mat själva, kommer det bli en massa matprat här på bloggen. Dagens middag bestod av egenpanerad kyckling med pasta, mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...