Pink cookies

Hade idag i samband med min duty, ett breast cancer awareness-program för mina residents, som gick ut på att dela ut rosa kakor. De var extremt uppskattade! Känner att mina residents är rätt nöjda med sin CA. Förutom det så fick jag ett noice complaint-samtal som jag hanterade utmärkt. Eftersom jag inte får lämna området hade jag och Mehdi filmkväll, och kollade på Spy.
Rent allmänt så har dagen varit bra. Jätteskön träning imorse, rehab en går framåt (får nu även brutal massage för knutar i ryggen), och riktigt bra träning nu ikväll. Oavsiktligt hamnade jag på banan med de snabbare starttiderna på huvidserien, men jag lyckades simma riktigt bra och klarade allting!
Den här helgen är det family weekend, och eftersom varken mina eller Vikas föräldrar kan närvara, så lånar vi Griffins mamma och pappa. Vi ska på äventyr med dem hela dagen imorgon så det ska bli kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...