Baking Break

~är det nya fall break!
Jag och Øystein fortsätter vårt bakande och idag blev det Napoleontårta. Ifall ni inte visste det, så är det ett helvete att få till hemmagjord smördeg. I alla fall om man försöker läsa norska recept och inte kollar på tutorials på Youtube förrän tårtan är klar. Men även om det inte blev den vackraste bakelsen så smakade den himmelskt och blev extremt uppskattad ("you made my day, this is what I get from bakeries in Spain" - Mariona), och nu vet jag hur man gör smördeg!
Baking Break är kanske ändå inte bästa benämningen. Jag tror Eating Break, sammanfattar det ännu bättre. För förutom tårta så åt jag och Mehdi underbar brunch på Knife and Fork. Sedan dök Brendan upp med köttbullar från IKEA (som han ville mikrovärma, vilket gjorde så ont i min svenska själ att jag tog över tillagandet av hans middag i utbyte mot två köttbullar).
Nu ikväll gick jag och Mehdi till en fotbollsmatch. Vi beställde pizza som levererades dit! Så himla mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...