Giftigt

Hela kvällen igår sprang jag och South Villages reslifegäng runt och satte igång brandlarm. Vi var nämligen ansvariga för fire drills, för att va säkra på att allt funkar som det ska. Jade satte igång själva alarmet, jag och Nate sprang och knackade på alla dörrar och resten räknade elever. Bra teamwork!
Idag hade jag prov i marketing. Har pluggat som en dåre, och det var ändå supersvårt... Simningen rullar på, har äntligen kunnat börja köra tyngre grejer under gympassen så nu har jag träningsvärk! Förutom det så är värdena i bassängen skyhöga igen. Alla med skandinavisk hudtyp har sönder rädda märken överallt på kroppen efter kloret eller pHvärdet. Munnen och tänderna är konstant torra och dessutom har jag fått för mig att tänderna börjar bli förstörda. Det kliar och svider överallt, och som att förkylningen inte var nog så har jag nu extra hosta på grund av kloret. Livet som simmare... Nej jag tar tillbaka det, livet som collegesimmare med tränare som förfalskar kemikaliedokument för att poolen inte ska stängas (rykten...).
Men jag är inte bitter för imorgon har jag extra lång sovmorgon, och det ska bli gött!

Det har blivit rätt kant här nu! Nollgradigt om morgnarna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...