Etik och moral

Sitter nu i skrivande stund på AdTeamets kontor och gör ingenting. "Chefen" är inte här och han har inte meddelat någon att han är borta. Han har inte heller lagt upp några projekt som jag kan jobba med. Alltså sitter jag här själv och gör ingenting medan jag funderar över livets tillvaro (medan jag spelar solitaire och äter lunch).
Jag känner mig faktiskt lite lost för tillfället. De flesta av mina klasser är väldigt flummiga och jag vet inte riktigt vad som förväntas av mig, vilket gör det rätt svårt att fokusera. Hur som helst så trivs jag ändå med tillvaron. Solen skiner och jag känner mig fri.
Jag läser en kurs inom etik som faktiskt är riktigt intressant. Jag tycker om att lära mig saker som ger mig perspektiv på tillvaron. De senaste lektionerna har handlat om moral och etik inom världsreligionerna, och nu senast gällde det islam. Med en muslimsk pojkvän är det väldigt intressant (och viktigt tycker jag) att försöka lära sig och sätta sig in i den muslimska tron, framförallt med tanke på vilken negativ bild stora delar av västvärlden har av islam som helhet. De få procent av alla muslimer som terroriserar och förtrycker tar upp alldeles för mycket utrymme i media, för rent moraliskt och etiskt är islams budskap och tro rätt bra och rättvist.
Nu är min timme här snart över och jag ska gå och prova body combat, en fitnessklass som gymmet här har. Uppdatering kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...