The Capitol

I måndags innan vi åkte från DC, hann vi med ett besök på the Capitol. Washingtons huvudbyggnad, där kongressen håller till. Vi gick en turvandring och fick se och höra om allt som försiggår där inne. Efter att ha tagit en massa bilder, lämnade vi staden och begav oss hemåt. Vi hann dock inte långt innan nyheten om skottlossningen nådde oss. Vi var endast ett par timmar ifrån att fastna i en lockdown i The CAPITOL. Lite skrämmande.
Väl hemma igen var det bara att ta sig tillbaka till allvaret! Skolan drog igång i tisdags igen, med endast fem veckor kvar till finals. Det var tänkt att Emma skulle åka hem i tisdags, men icke! Tydligen hade flyget blivit ändrat (och de hade glömt meddela Emma...) så vi kom två timmar för sent. De var väldigt hjälpsamma dock, och gav henne en ny biljett hem i onsdags. Kunde varit värre, nu fick hon ju en till dag i solen!
Igår kom hon i alla fall iväg och min lägenhet är så tom nu! Nästa gång vi ses blir det på svensk mark!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...