District of Columbia

Turister som vi är, var vi redo att fånga dagen tidigt imorse. Vi hade köpt biljetter till en hop-on-hop-off-busstur som tog oss genom hela staden. Vi passerade Pentagon först, och sedan stannade vi vid Lincoln Memorial Washington Monument och WWII Memorial och det var fantastiska upplevelser. Precis som på tv var det riktigt mäktigt att se!
Bussturen fortsatte till Madame Tussauds och det var galet vad verkliga vaxdockorna såg ut! Pinsamt nog bad jag en docka om ursäkt för att jag råkat gå framför hennes kamera... Museet hade alla möjliga presidenter, atleter och kändisar, inklusive vita husets kontor och talpodie.
Efter det tog vi oss till China Town där vi köpte nåt märkligt risvin som skulle drickas varmt. Det följdes av en tur till Vita Huset. Det var mindre än väntat men fortfarande magnifikt! Tydligen gömde sig Obama där nånstans! Som avslutning på turen åkte vi till Smithsonian Castle, ett informationcenter för alla Smithsonian museer i DC. Väl hemma igen gjorde killarna spaghetti och köttfärssås till middag. Imorgon tar vi oss an en massa museer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...