Bio och bryggeri

Jag körde ett rätt svettigt träningspass imorse innan vi kollade på nationals-simningarna. Det går riktigt bra för Wingate!
Vi spenderade dagen i Houston igen. Den här gången kom vi faktiskt in på bryggeriet med hjälp av mer eller mindre tillåtna knep. Det var en rätt häftig upplevelse! Vi köpte varsitt ölglas som man fick fylla med upp till 4 olika sorters öl. Vi fick provat en massa olika smaker, så det var spännande! Dessutom gick vi en rundvandring i bryggeriet där en guide berättade hur allt gick till.
Innan vi gick dit gick vi på bio. Jag och Lauren såg The Witch medan Tripp såg Zootopia. The Witch var inte så värst bra, den var lite kuslig men det var allt. Popcornen var goda i alla fall.
När vi kom hem igen kollade vi på finalerna. Tjejerna har vunnit alla lagkapper hittills och killarna simmade riktigt bra. Mehdi var den enda som bröt 20 sekunder på sin 50a i 4x50 fritt, så han var väldigt nöjd och belåten!
Sista kvällen i Texas bjöds det på en god, hemlagad kycklinggryta. Den hemlagade maten har nästan varit det bästa med hela den här resan! Imorgon bitti kl 7 påbärjar vi vår färd hemåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...