Utomlands inomlands

Så jag insåg imorse att vi spenderat natten hos en av landets stora, före detta, fotbollsspelare. Kirklands pappa, Kevin Mawae, är numera pensionerad efter att ha spelat i NFL en sisådär 15 säsonger. Seahawks, Jets och Titans. Hela huset var som ett trofémuseum, så det var ju lite kul att se.
Hursomhelst, efter att ha lämnat detta jättehus (de äger delar av en sjö dessutom) fortsatte vi vår roadtripp. Vi tänkte titta på alligatorer så vi körde runt i en dryg halvtimme för att hitta några, innan vi gav upp och åkte och åt frukost på ett litet lokalt, mysigt ställe. Därefter åkte vi till New Orleans.
Vilket ställe! Det var som att vara tillbaka i Europa igen! Det bästa av allt var att vi hittade ett ställe (som naturligtvis hette Alibaba) som serverade KEBAB!!!! Ni kan nog inte ens föreställa er vilken lycka! Det var Laurens första kebab någonsin och den smakade nästan som de gör hemma.
Eftesom vi bara hade tid att spendera ett par timmar där, höll vi oss till The French Quarter, och hela kvarteret var fyllt med barer, pubar, restauranger, märkliga affärer, Mardi Gras-dekorerade människor och utrymmen, och allmänt alternativt klädda människor. Precis som i Europa.
Det var motvilligt vi släpade oss därifrån. Hade vi vetat hur coolt det var, hade vi planerat in rätt mycket mer tid där. Men jag är glad att jag fick sett lite i alla fall! När vi åkte därifrån sträck-körde vi till Tripps hus i Houston. Genom Louisiana var det helt fantastiskt vackert! Landskapet var helt platt och det var vatten och sumpmarker överallt. Hela staten kändes mer eller mindre flytande,vilket var riktigt häftigt att se. Vi försökte gångs det på bild, men det gick ingen vidare.
Tillsist kom vi fram till Tripp (som inte kommer hit förrän imorgon kväll). Hans familj är underbar och de är superlika varandra allihopa. De bjöd oss på middag och pratade om allt vi kan tänkas vilja göra här i veckan, så jag känner verkligen att det här lovet kommer bli fenomenalt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...