Road Trip

Efter ett långt härligt lov var det tillslut dags att påbörja resan hemåt. Tripps mamma gjorde ägg och bacon-burritos till frukost innan vi lämnade deras hus klockan 7 igår morse. Vi sträckkörde i princip hela 12 timmar till Tripps faster där vi kunde sova.
Det har regnat kopiösa mängder häromkring den senaste tiden och hela Louisiana och Mississippi var totalt översvämmat. Både träd, hus och fordon stod i vatten, och dessutom regnade det galet mycket hela vägen.
Fastern och hennes man var supertrevliga och de hade ett helt fantastiskt hus. Fastern skriver böcker och har ett väldigt kreativt sinne så hon har i princip dekorerat hela huset och mannen har byggt enligt hennes planer. De hade till och med en skjutbar stege i biblioteket! De bjöd oss på middag innan vi gick och la oss.
Vi fortsatte resandet klockan 4 imorse och har nu spenderat ett par timmar i Laurens stad. Jag har ätit livermush för första gången och lekt brandman på hennes pappas brandstation. Dessutom fick vi ägg (från deras egna höns) och hjortkött med oss hem.
Det har varit en underbar vecka, men det ska bli skönt att komma hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...