Tortyrkväll blev till filmkväll!

Jag hade planerat en effektiv kväll med mycket att göra. Prio nummer ett var benen (tortyrdelen). De hade blivit liiiiite för håriga så nu var det dags för bödeln Mr Epilator att komma fram. Det gör egentligen inte så värst ont men det tar en jäkla tid. Men nu är benen lena och prickiga i alla fall, hehe!

Eftersom vi inte har nån träning imorgon bitti, ingen skola heller för min del, föreslog Anna att vi skulle på bio. Så gick det med min produktiva kväll. Jag, Anna och Jill tog oss till den nya, stora, överbekväma bion i Nyköping och kollade på The Hunger Games. Jag tyckte om filmen, även om den var rätt brutal. I början, när man såg alla framtidsnissar, tänkte jag "men gud vad löjligt!" men det var faktiskt riktigt bra! Slutet lämnade massor med cliffhangers, så nu väntar vi med spänning på nästa del. Det finns dock en risk att jag inte kommer kunna vänta och i stället läser böckerna... ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...