Jahaaa...

Var överlycklig i morse av någon anledning. Vaknade till fågelkvitter och när jag cyklade till skolan var himlen blå och solen stekte. Jag har dissat vinterjackan och det känns fint. Hela stan är "festivalfin" eftersom andra chansen går här imorgon. Allt kändes så bra så jag hade världens smile hela vägen till skolan. Folk måste undrat vad det är för fel på mig.
Folk skulle definitivt undrat vad det var för fel om de hade sett mig i eftermiddags också. Smilet var som bortblåst... Jag upptäckte nämligen att jag hade väldigt extremt slut på pengar, och nu är det helg. Väldigt trist läge. Eftersom det är lite rörigt med mina konton och jag inte har tillgång till alla för jag är för ung, så blev det väldigt besvärligt. Så med världens icke-smile cyklade jag tillbaka till stan, fruktansvärt arg och tjurig, för att se om min bank kunde fixa nåt. Kommer knappt in på banken för där är så mycket folk. Tydligen hade de någon invigning och hela stället var fyllt med människor och tårtor. Förstå min ilska när inte ens tårta piggar upp! I alla fall, när jag lång om länge fick tag på någon personal kunde de inte hjälpa mig... Jag var för liten. Så nu är jag arg och pank!
Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...