Adulting

Livet har ju varit rätt lätt hittills. Skolgången är ju rätt straight forward och nu när det är klart blir saker mer komplicerat, men jag älskar det! Inom loppet av 24 timmar var jag och Mehdi på Ikea tre gånger och på Walmart fyra gånger. Det var så mysigt och kändes så vuxet att gå omkring där och planera lägenheten. Jag hade redan en rätt så exakt idé om hur jag ville designa stället, så vi visste vad vi letade efter. Dock ville vi inte lägga ut mer pengar än nödvändigt eftersom vi inte kommer bo här föralltid. Vi hade redan en säng, som vi fick ihopbyggd i onsdags, och ett par hyllor, men allt annat behövde införskaffas. Så vi strosade runt där tillsammans och valde ut gardiner, köksredskap, skoställ, handdukar, soffbord, stolar, sängbord, lampor och allt annat nödvändigt. Många av grejerna var trial and error och fick bytas och lämnas tillbaka. Vi bytte gardiner tre gånger eftersom de blev fel storlek och de släppte genom för mycket ljus. Men nu börjar det ta sig! Vi har jobbat heltid för att få fint och vi är hittills så nöjda med resultatet! En soffa är beställd och kommer på tisdag, sedan är det komplett!

Man kan ju inte åka till Ikea utan att äta. Köttbullar till lunch och ägg, sausage, potatis, och pannkakor till frukost. 
Mer bilder på lägenheten kommer :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...