Salt Lake City - the home of the Mormons

"For someone who's not religious, you're very interested in religion" - Liz, efter att jag envisats med att vi skulle besöka mormonernas (?) mest heliga tempel. För mig känns det nästan som ett måste om man är i Salt Lake City, och efteråt erkände de andra att det var en rätt imponerande syn. Vi möttes av "systrar" överallt som gav oss information och frågade om vår "faith in Jesus" så vi fick lite guidning.
Överlag tyckte jag om staden, det var väldigt fint och låg precis vid foten av ett berg. Vi har lagt märke till att bergen häromkring är märkta med bokstäver och Google meddelade glatt att det är olika skolor som klättrar upp och lämnar skolans bokstav eller abbreviation som en symbol för den maktkamp som pågår mellan olika skolor. Precis som vi gjorde med ön i Nyköpingsån!
Gårdagen var rätt skön. Bara 6,5 timmars körning och vi fick sovmorgon dessutom. Efter vår lilla tur genom SLC åt vi på en italiensk restaurang innan vi åkte till hotellet. Imorse gick jag upp klockan 5 så jag kunde springa en runda innan vi gav oss av mot resans sista stop: Boise, Idaho.
Jag lägger upp lite bilder från i torsdags när vi mötte Dr. Maloley som har en podcast för tandvårdsbranchen. De bjöd oss på middag på en trevlig restaurang innan Tiger deltog i hans podcast. Jag var kameransvarig. Jag känner att mitt ansvarsområde är ganska så väldigt odefinierat, men jag gör vad jag blir tillsagd och försöker ta så mycket egna initiativ jag bara kan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...