Turist i Chicago

I går eftermiddag, efter min löptur, åkte till Sam, en kille som vi simmade med de två första åren på Wingate, som flyttade hit från Alabama för ett par dagar sedan för att leta jobb (kul att vi känner någon!), och därefter begav vi oss av downtown. Jag hade rätt så låga förväntningar om jag ska vara helt ärlig. Jag har varit i både New York och Los Angeles, som är det två största städerna, och jag har inte tyckt om dem. Chicago är USAs tredje största stad så jag hade väl tänkt mig att de skulle påminna om varandra. Jag blev dock  väldigt positivt överraskad. Det påminde om New York med skyskrapor och sånt, men det var mycket färre människor och väldigt mycket renare och fräschare. Det var liksom ingen hets.
Vi var och såg på fontänerna som visar bilder på stans människor och vi såg the Cloud Gate, en konstruktion som speglar skylinen. Vi var även ute på the Navy Pier som hade pariserhjul, restauranger och nån hummerfest. Chicago är alltså en enorm stad som gränsar till en lång strand vid Lake Michigans kust. Överallt var det skön stämning och folk utnyttjade stans alla fontäner för att svalka sig i hettan. Som avslutning på dagen åt vi glass. Hittills är jag helnöjd med valet att flytta till Illinois.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...