Om ändå alla tävlingar var som denna...

Idag njöt jag av att tävla. Kan inte ens komma ihåg senaste gången jag kände så här. Idag simmade jag för migsjälv. Jag valde mina grenar, ingen räknade poäng, ingen (utom möjligen jag) brydde sig märkvärt om hur fort det gick. Idag hade jag riktigt kul.
Jag simmade 500 imorse, lite bättre än på Conference. Därefter ändrade de om poolen så när vi kom tillbaka för finalpasset var det 25-metersbassäng som gällde, och därmed 400. Jag har inte simmat det sedan november 2012! Jag vet att jag är lättroad, men jag var i extas inför finalen! Endast 16 längder!!! Viss förvirring uppstod när vi insåg att vi helt plötsligt måste räkna själva (på 500 har man räkneplattor) men alla var överens om att detta var spännande. Det gick inte så jättesnabbt, men det spelar ingen roll. Detta är årets roligaste tävling.
Imorgon blir det 200fr i både yard och meter. Vi kommer stanna i Charlotte mellan passen så jag och Mehdi förberedde tonfisksallad med pasta i till lunch nu ikväll när vi kom hem. Tydligen är det vad han brukade ha med sig på tävlingar när han var yngre, så det var ett bra initiativ!
Nu är det dags att ladda för säsongens sista tävlingsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...