Conference 2016

Det gick ju inte riktigt som planerat idag... I min värld spelar det ingen fall om man varit sjuk, skadad eller jordnötsförgiftad. Om jag inte känner några symptom borde jag vara i samma form som tidigare. Det slog mig inte för en sekund att kroppen kanske var lite påverkad. Jag var laddad som aldrig förr, full av energi, ny baddräkt, jag hade ätit och druckit precis som jag skulle och jag har känt mig fantastisk i vattnet de senaste veckorna. Så jag blev helt ärligt lite förvånad när de runt omkring mig började simma ifrån mig efter första 100. Jag lever nog lite i min egna naiva bubbla, och när den bubblan ibland spricker känns det lite surt.
Men som tur är har jag fler dagar kvar! 1000 gick inte hem (även om jag såg helt awesome ut i min nya dräkt!) men imorgon är det nya tag som gäller på halva distansen.
Rent allmänt gjorde Wingate riktigt bra ifrån sig. Killarnas 4x200 var helt fantastiskt, då de passerade Queens på tredjesträckan och tog hem vinsten. Nöjda simmare och nöjda tränare är lika med en lyckad dag! Dessutom var middagen supergod!
Vi bor samma hotell som sist, och jag delar rum med Laura. Det ligger precis bredvid Outback, vilket är min favorit restaurang, så det kan hända det blir en tripp dit på fredag när jag inte har nåt att simma!

4x50 medleylaget tog hem andraplatsen, med Mehdi på fjärilssträckan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...