Skolstart och sömnbrist

Det har varit fullt upp sedan jag kom tillbaka från Florida. Hade sett fram emot att få sova ut ordentligt hela måndagen, men icke... Min RD smsade och sa att vi hade collaborative partner's breakfast klockan 9. Sedan sprang jag runt och fixade med betalning för skolan och försäkringar och sånt där vuxet och okul. Det blev även två turer till Walmart, den första för att köpa skolgrejer och den andra för att bogsera Lennis bil som gick sönder. Tillsist hade vi möte med South Village-gänget, vilket inte var över förrän halv elva.
Igår hade vi morgonträning och sedan började skolan igen. På tisdagar kommer jag ha Global Business, både kursen och läraren verkar super, Business Production, Marketing Research och kemilab. Emellan klasserna fick jag gjort och hängt upp namnskyltar till alla mina residents. På kvällen var jag tvungen att jobba på events på campus, jag tog hand om en hoppborg. Det var faktiskt rätt kul! Det bjöds på en massa mat, varm choklad och popcorn, och man kunde göra coola skyltar med sitt namn på. Dock blev det rätt sent igår också på grund av detta, så det var tufft att vakna 20 över fem för träning  idag. Alla tränare var jätteirriterade idag, så det var rätt trist.
Skoldag nummer två har hittills bestått av kemi och en art-kurs. Det senare är en kurs där vi kommer lära oss om logos och letterform och vi jobbar med Adobe Illustrator. Det kan nog bli lärorikt! Förutom lifeguarding så har jag två olika GPS-klasser kvar idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...