Florida - the one with the muscular breakdown

Det känns lite som att någon tagit en hammare och försökt höra schnitzel av mina muskler. Larsen gör ont, tricepsen gör ont, axlarna gör ont, låren, rumpan, ja nästan allt gör ont. Det är inte direkt träningsvärk, det är bara utmattning. Men det är väl så det ska vara!
Vi började dagen med en och en halv timmes simning i långbana. Det följdes av en timmes landträning, som faktiskt var riktigt kul! Vi körde 5x8 minuter (uppdelade i våra lag).

1: medicinboll: 20 sittande chest pass + löpning med bollen tvärs över mittfältet på trackbanan ->20 overhead pass + löpning -> 20 liggandes chest pass med fötterna lyfta från marken.

2: Indian run runt trackbanan (vi hann drygt 4 varv)

3: squat jumps upp för stadiumtrapporna som var en halvmeter höga.

4: 30 battle rope (tunga rep som man viftar med) + 10 squats + 5 pull-ups

5: 5 combo av armhävningar, rows, bicep, squats och axelpress med vikter + 30 sit-ups.

I brännande sol var det rätt tufft, men jag gillade det!

Inför eftermiddagspasset blev vi tillsagda att det skulle ta absolut max två timmar. Alla utom 8 distansare var klara efter 95 minuter, medan vi gick över två timmar med 5 minuter... Alla lämnade oss och åkte tillbaka till hotellet innan vi ens börjar avsimmet. Men det gick bra i alla fall! Vi simmade 800 - 2x400 - 4x200 - 8x100 och den sammanlagda 800-tiden skulle vara 10 sekunder snabbare per 800ing. Den första var arm, och det simmar jag jättesnabbt helt utan ansträngning, så resten blev till ett helvete. De sista åtta gick hur som helst jättebra. På nåt sätt lyckades jag simma alla progressivt, och Kirk bara skrattade åt mig.
Väl hemma igen blev det tonfisksallad med ris, och filmmys med Mehdi, Lenni och Lauren. Dag tre ✔

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...