Weed och sånt

Jag vaknade långt innan mitt alarm idag av att jag var hungrig... Så jag gick upp och åt lite innan jag gick och tränade. Det känns som en bra vanan att få träningen gjord innan utbildningen börjar. Idag var vår utbildning fantastiskt bra! Vi fick lära oss hur vi ska hantera situationer med droger och olagliga ämnen. Till sin hjälp hade de polisdepartementet där med exempel på vad som ska konfiskeras och med historier om vad som har hänt. De hade även med en Holländsk schäfer som var knarkhund (så kanske man inte säger, men ni förstår vad jag menar...) och det var helt magiskt att se vad hunden gjorde. Han spårade upp marijuana och högg på kommando, och han lyssnade enbart till Holländska.
Förutom marijuanahantering fick vi lära oss hur vi ska stoppa/lugna/ta hand om bråk och slagsmål. Vi fick även träna och skådespela olika situationer. Dagen innehöll även lite sång- och danstävlingar vilket var kul!
Utbildningen var klar tidigt så jag gick och solade lite innan jag gick och simmade. Sedan hade vi vårt staff meeting i samband med middagen. Det blev bestämt att jag kommer vara på "duty" varannan onsdag, hela vårt höstlov, imorgon, fredag och nästa fredag. Jag kommer även få någon helg till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...