Klubbyte

Vi har allt haft en mysig dag. Efter en morgonträning körde jag mamma till sjukhuset för att hon skulle medicineras. Medan hon väntade åkte jag och lämnade in lite papper till simklubben Poseidon. Kan härmed meddela att jag byter klubb. Efter många fina år i Eslövs simsällskap har jag nu valt att lämna hemstaden. Jag tackar för den tid som varit, de vänner jag skaffat och den support som jag fått. Utan "mammorna vid runda bordet" och alla simmare, tränare och styrelsemedlemmar som jag fått nöjet att starta min tävlingskarriär med och växa upp med, hade jag inte kommit så här långt! Men nu ska det bli spännande och se vad bytet kan ge.
I alla fall, efter papperslämnandet åkte jag tillbaka och höll mamma sällskap tills droppet var färdigt. Därefter åkte vi in till centrala Lund och åt en supergod lunch tillsammans innan jag åkte och lämnade henne på jobbet. En uppskattad och välbehövlig mamma-dotterdag.
När jag ändå var i Malmö passade jag på att träffa Jill och säga hejdå till henne. Det blev en liten souvenitshoppingtur också så jag kunde köpa nåt kul till Vika och Mehdi.
Väl hemma igen fick jag packa lite innan jag, pappa och Emma åkte in till stan. Det är nämligen så att pizzeria Viking säljer vulkan-pizzor, och jag var bara tvungen att testa en sådan innan jag åker. Emma och jag delade på en och den var hur god som helst! Jag fick även åkt förbi Packe så jag kunde säga hejdå till honom. Det har varit en lång och intensiv, men riktigt, riktigt bra dag (framtill jag började gå igenom filer på datorn för att göra backup på dem, och upptäckte att alla bilder från 2011 och halva 2012 är pustväck. Finns inte på nån dator eller backup i hela huset. Jag är helt förtvivlad, men har så mycket annat att stressa över nu, så får gråta över det senare).
Nu tackar jag för en supersommar och gör mig redo att lämna landet återigen. Vi ses om ett halvår eller två!

3 kommentarer:

  1. Välkommen till Poseidon Erika !!! Kul att du är med i gänget nu, även om det kommer att vara "på distans" från början ;) Lycka till på Wingate, ha det bra.

    SvaraRadera
  2. Välkommen Erika! Skoj!

    SvaraRadera
  3. Välkommen till ett härligt gäng simmare och bra tränare :) Hälsa mor o far att de är välkomna till vårt funktionärsgäng Med vänlig hälsning Tommy

    SvaraRadera

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...