Happy New Year!

Sex timmar senare än vanligt blev det dags för nyårsfirande! Det föregicks dock av en trerättersmiddag som vi på Bakery Byrum anordnade och bjöd några ur laget på. Vi började med glögg och pepparkakor, direkt importerade från Sverige. Därefter stod Vika och Sofi för förrätten; rysk sallad och vitlöksbröd. Leif gjorde en gratäng till huvudrätt och jag och Öystein gjorde egen risgrynsgröt till efterrätt. Öystein själv fick mandeln och därmed presenten han själv hjälpt till att slå in...
Det blev underbart häng med simmarna och precis före midnatt öppnades champagnen. Enligt rysk tradition hade vi alla en bit papper med våra namn där vi skrev en önskan för det nya året. Lappen brändes innan den dracks med champagnen. Precis efter tolvslaget utfördes en Hispanic tradition. Vi alla fick tolv vindruvor var som skulle ätas i takt med trumslag i samband med en önskan. Överlag har det varit en toppenkväll (ja om man bortser från brandlarmet vi satte igång när vi lagade mat) och jag är redo för det nya året! God fortsättning allihop! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...