Saknade vänner!


Hejhopp, här kommer ett nytt sammanfattningsinlägg!
I onsdags kom saknade Anna till Skåne för att hänga med mig! Vi och Johanna åkte till Ribban och badade hela eftermiddagen. Superhärligt! I torsdags hade jag min sista jobbdag, och den genomförde jag i regn och åska. Efteråt träffades jag, Anna, Cajsa och Johanna hemma hos Jill där det blev en dunderbra kväll. Laxsoppa till förrätt, grillat till huvudrätt och kanelbullar till efterrätt. Har verkligen saknat dessa tjejer, så det var kul att ses och snacka en massa skit igen!
Eftersom jag inte hann gymma under dagen, fick vi ta det på vägen hem. Alltså stod jag och tränade på Hälsostudion halv tolv i natt. Det ska man också ha testat!
Idag har jag varit med Tim hela dagen. Han kom ner till Skåne igår och det var riktigt kul att träffa honom igen. Har ju inte setts på tre år!!! Ikväll efter träningen blev det käk och lite chill inne i Eslöv, med både kända och okända människor. Men alltid kul att hitta på nåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...