Skumt det hära...

Det känns som varje nytt inlägg innehåller ett "det var det bästa jag varit med om", och det kan man bara tolka som att allt blir roligare och roligare! Nu har dock allt jag tidigare skrivit om blivit toppat. Igen. Får ni någon gång möjligheten att gå på ett skumparty, gör det! Vår tämligen oengagerade klass hade ingen förfest denna gång, men för två snyggingar som mig och Laura var det inga problem att hitta en. Vi var hos en från Enskilda och där var en galen blandning av folk. Sedan drog vi till Lotsen. Mitt i taket hade de en skummaskin som sprutade ut en massa skum, hamnade man i den strålen höll man allvarligt på att drunkna. Det var så mycket folk, och så mycket skum och alla var genomblöta. Har aldrig dansat så mycket, eller halkat så mycket, nånsin. Har blåmärke och sår överallt, och det värsta är min haka som fick sig en smäll efter att jag faceplantade (ett misslyckat försök av en kompis att fånga mig när jag kastade mig från en bänk...). Helt stört vilken kväll, och helt stört vad äcklig man var efteråt. Men så himla värt!
När Lotsen stängde gick det rykten om efterfest. Lät ju trevligt, fram tills att jag insåg att efterfesten var hos mig. Det var inte min idé kan jag ju tala om. V var kanske 10-12 pers från början, men via Cosmos (där Roma jobbar, han bjöd mig på kebabrulle vilket resulterade i en massa pikar mot honom från hans kollegor haha) och sedan nåt gatukök lyckades vi tappa en del så vi var kanske åtta som chillade hos mig och sov över.
Bästa kvällen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...