Rörd till tårar!

Trött tjej här! Hade filmmys igår kväll så det blev lite sent, sedan var det bara upp och träna. Men träningen gick rätt bra ändå tyckte jag. Åkte till skolan sedan och planerade en massa med klassen inför studenten och allt vad det innebär. Sedan fixade vi även våra lakan till flaket. TAGGA!!!
Vi hade vår sista svenskalektion någonsin, med lite tävling och fika. Vi har verkligen haft en bra relation med just denna läraren, det tror jag alla i klassen håller med om, så lektionen avslutades med att vi fick vår lärare att bli så rörd att han fick tårar i ögonen. Innan vi skulle gå ut ur klassrummet (alla satt ner och det var tyst) så reser sig Matti och ställer sig upp på bänken, titta på Ola och säger "Oh captain, my captain". Det är en känd fras från Dead Poets Society. Därefter reser sig Reznik upp på bänken och säger samma fras, han följs av nästa i klassen och så vidare, tills alla står på bänkarna. Det var riktigt fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...