Dreads...?

Var hos frisören idag. Håret känns alltid så fruktansvärt kort efter man klippt sig. Jobbigt... Min frisör supportar min idé om att skaffa dreads till hundra. Det känns skönt att veta att även om jag inte får nån mat av husmor så har jag i alla fall frisören på min sida om jag skulle skaffa dreads. Då återstår bara problemet hur jag skulle få in allt i badmössan.
Jag körde till Eslöv idag. Jag har ju inte glömt allt, men lite ringrostig var jag ju. I stort sätt gick det väl bra, eller åtminstone okej, tills jag kom fram till stan. Sedan fick jag ungefär fem motorstopp i samma rondell... Inte nån höjdare det! När vi körde hem från träningen (då var det pappa som körde!) var vi ungefär en halvmeter ifrån att köra på ett vildsvin. Mitt på Plässevägen. Emmas kommentar var "aaaaaaaaaahhhhhhh en gris!".
Nu ikväll kom Elvira ner en sväng. Alltid lika kul att träffas! Sedan käkade vi fondue med familjen plus Natalie, och det var så himla gott. Åt dock liiite för mycket så nu är jag proppmätt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...