Viktiga presentationer

I min värld är första intryck och introduktioner av betydelsefulla personer väldigt viktigt. Därför var det ju självklart att Mehdi skulle få träffa så många släktingar och vänner som möjligt, utan att för den sakens skull behöva flänga land och rike runt. Det ordnade vi som så att vi bjöd hem mormor, morfar och farfar på grillat i torsdags. Även Anna som äntligen kommit tillbaka till Sverige och Hannes kom. Det bjöds på hemgjorda hamburgare med mammas hemgjorda hallonglass till efterrätt, och det blev supertrevligt! Det kan inte vara lätt för stackars Mehdi med all svenska runtomkring, men han får väl lära sig!
Efteråt körde vi och Anna till Malmö och fick sagt ett snabbt hej till Jill innan de skulle iväg och jag och Mehdi ägnade ett par timmar åt att strosa runt i stan. Vi samlade Pokémons, åt kebab och falafel på Möllan, köpte souvenirer och turistade innan vi plockade upp mamma från jobb.

Grillmästarna! 
Mitt lilla marockanska uppläggningsfat, perfekt för sockerbitar till kaffet! 
När bästa kompis tröttnat på att gå och bestämmer sig för att bli cykelreparatör
Lilla torg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...