Last first day of class

Då var det dags för min sista första skoldag på Wingate! Det har varit en hektisk vecka, med Freshmen move-in i torsdags följt av festligheter sen på kvällen. I fredags var jag och hämtade Mehdi på flygplatsen, innan jag jobbade med Reslife på kvällens event. Först satt vi med alla Freshmen och lyssnade på en föreläsning, som vi sedan skulle diskutera i grupper. Därefter höll vi i ett "silent party" som faktiskt var riktigt coolt! Jag var ansvarig för popcornmaskinen.
I lördags var det move-in day för alla upperclassmen och på kvällen höll vi i årets Bulldog Bash, vilket är ett välkommen-tillbaka-event med hoppborgar, spel och mat. Därefter samlades hela laget för att fira starten på ett nytt skolår.
I söndags hade vi vårt första lagmöte som kaptener. Vi samlade alla tjejerna och gick igenom förväntningar inför kommande år. Det gick riktigt bra, och det känns som vi har ett grymt lag i år!
På eftermiddagen kom Alice helt plötsligt och hälsade på! Hur kul som helst att ses! Så jag visade henne runt på skolan innan jag var tvungen att jobba igen.
Som avslutning på hela sommarlovet hade äntligen jag, Mehdi, Lauren och Lenni en reunion på Redbowl med MASSOR med sushi. Åh vad gott det var!

Vår maskot Victor! 
Min byggnad i år! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...