RA Olympics

Det har varit fullspäckade dagar med föreläsningar, aktiviteter och umgänge. Det är en fantastisk grupp med människor som jag jobbar med i år!
Idag lagade SV-gänget frukost till middag tillsammans innan vi gjorde oss i ordning för veckans höjdpunkt: RA Olympics. Våra lagfärger är rosa och grå, så vi klädde oss i enlighet med det. Det är omöjligt att förklara känslan och stämningen som fanns mellan oss, men det var en sådan enastående laganda och energi när vi klev ut på fältet för att möta de andra lagen.
Tävlingarna som skulle genomföras var: säckhoppning, tre-bens-race, vattenballongs-passning, löpning med vattenfyllda muggar, trä en rockring runt en rad sammanhållna kroppar, badringskastning runt mig, och löpning med ägg på sked. Jag var involverad i nästan alla grejer och vi gjorde så otroligt bra ifrån oss!!! Så mycket hejande och kämpande, och tillsist stod vi i final mot JM Smith. Finalen innebar dragkamp, och med Adrian, Tim och Hollie från vårt lag, vann vi!
Även om vinna var kul, så var ändå hela event er fantastiskt organiserat. Alla hade superkul och medan poängen räknades bröt världens vattenkrig ut. Jag klarade mig rätt så bra tills José släppte en vattenballong rakt över huvudet på mig. Hur som helst, kul hade vi!

Förövrigt så har jag gått och blivit hundvakt åt två boardercollies. Zoey och Bella heter de och de är båda supermysiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...