Country Bumpkin

Det har varit en lång och händelserik dag idag. Eftersom vi hade vår första lediga förmiddag på hela veckan, passade jag på att ta med hundarna till vårt intramuralfield och kasta boll innan jag åkte till vår storage-unit med Amanda och Leyli för att hämta alla mina och Mehdis grejer. Det har varit närmre 30 grader varmt hela dagen med enstaka skurar och lite åska på eftermiddagen, och väldigt väldigt kvavt. Svetten droppade från oss när vi släpade lådor och väskor genom fönsterna och in i lägenheterna. Det gick rätt så snabbt och smidigt i alla fall.
Efter en skön kalldusch åkte South Village och JM Smith/Alumni och spelade minigolf. Det var så äckligt varmt att man inte visste vart man skulle bli av. Dessutom är jag tydligt inte så duktig på minigolf som jag låter. Men kul hade vi!
Nu ikväll var det dags för theme-dinner, och kvällens tema var Country Bumpkin Wedding. Vi klädde ut oss, åt typisk southern mat, och hade det allmänt trevligt vid sjön. Innan tårtan kastade "bruden" sin bukett och lilla jag fångade minsann! Det var riktigt trevligt!
Annars så har jag haft min första duty ikväll. Lugnt och skönt, och så hoppas jag att det förblir!

SV staff 16/17: fv: jag, Brian
Adrian, Leyli, Hollie, Amanda, Jake, Tim
Missing: Jonathan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...