Den är tillbaka!!! :D

I morse blev det distanspass för mig. Fortfarande för kallt så det blev våtdräkt idag också. Simmade 8000 i princip i sträck, bytte redskap lite då och då bara. Det var faktiskt riktigt skönt att köra så långt! Dock fick ryggen ta lite stryk.

Efter träningen åkte jag ner till polisstationen (jag börjar snart bli homie med poliserna också...) för de hade fått in en samsung. Utan att våga hoppas för mycket startade jag den och YES det var min! Hur mycket tur får man ha?? Både telefon och cykel återfunna! Någon okänd hade tydligen hittat den på okänd plats och lämnat in den. Inget fel på den alls, och allt är kvar. LYCKA! Så nu går det att nå mig igen ;)

Efter middagen ikväll blev jag lite rastlös så jag tog min kära telefon och gick runda i det fina vädret. I typ 75 minuter. Riktigt skönt! Tydligen går SM i cheerleading i Nyköping i helgen så det var rosettklädda akrobater över hela stan. Nu ska jag se klart på Warm Bodies innan jag ska sova, för imorgon ska jag upp tidigt och åka till Stockholm och träna :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...