Beppe - Once in a Lifetime

Det roligaste jag varit med om. Vi började med att samlas hos Erik i klassen och där skrev vi i NV10b på varandras mössor. Sedan gick vi till Nico-skolan där alla studenter samlades. Där gick man runt och hittade alla man kände och lät dem skriva på mössan medan man själv skrev på deras. Jag fick till och med en av poliserna där att signa min mössa! :D Träffade min cyklepoliskompisar också, men de vill inte skriva... Helt plötsligt började det hagla, men texterna på min mössa höll ändå!
Efter det drog hela klassen hem till Matti, där vi grillade och förfestade. Det var verkligen kul, det har aldrig hänt att alla har varit tillsammans så det var skoj! Jag körde solo på Baby got Back och vi körde limbo och dansade och sånt. Vid elva åkte vi taxi till Mike's där alla blivande studenter var. Mösskrivande fortsatte! Min mössa var verkligen full, så då fortsattes det skrivas över hela mig. När Mike's stängde hamnade man självklart på kebabhouse haha. Där försökte vi hitta en efterfest men det gick inge vidare, så det slutade med att jag hängde kvar där med ett gäng kompisar och okända. Sedan drog jag hem och sov i tre timmar innan det var dags att dra och paddla!
Paddlingen tar jag i ett senare inlägg, för nu ska jag städa...


Utsidan blev full, så då fick jag vända på hatten! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...