Dubbelt

Jag är helt död. Har aldrig varit med om något så underbart som att krypa ner i sängen denna kväll. Vaknade 5:30 och gymmade. Jag och Cheyanne (min favoritfreshman) är lifting partners. Hon är van vid styrketräning så hon vet vad hon sysslar med!
Sedan var det som vanligt tre timmar träning på kvällen. Under de 90 minuter vi spenderade i bassängen simmades det 2500 ben. Och inte var det lätta starttider inte! Det följdes av landträning med fokus på fortsatt styrka från morgonen. Mot slutet var musklerna helt tömda på energi. Som Mehdi sa " I saw your first box jump, it was not good". Eh nope, jag var bara glad att jag kom upp på boxen. Killarna, som började med landträning och avslutade med simning, droppade en efter en efterhand som de började spy eller få kramp. Jag var så trött så jag knappt kunde äta middag efteråt.
Eftersom jag sedan har talangen att skjuta upp allt så långt som möjligt så hade jag inte mycket val än plugga hela kvällen. Matteprov imorgon, så när klockan var åtta kände jag att det var dags att börja titta igenom det jag ska ha lärt mig... Men nu får det räcka. Kommer aldrig lämna sängen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...