Dagens sju timmar långa projekt var brödbak à la Norge. Öystein har under den senaste veckan genomsökt varenda mataffär för att hitta alla ingredienserna till detta bröd. Det han inte kunde hitta på hyllan, beställde han online. Så större delen av dagen var vi engagerade i bakandet (förutom ett litet break jag tog för att simma av mig lite).
På kvällen kom Mariona över till killarna och lagade spansk tortilla de patata som var klar lagom till brödet. Åh vilken middag vi hade! Halva laget kom över och smakade!
Bakery Byrum
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Välkommen Aiden!
Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...
-
Jag är en djup funderare och jag drar med alla i min omgivning i mina funderingar. Min senaste djupa tanke inträffade för ungefär tio minute...
-
Hemma i Skåne och firar påsk! Igår var vi hos farfar och Ethel och åt middag och imorgon ska vi till mormor och morfar. Dagen började me...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar