Finally!

Har ni någonsin blivit irriterade på pratglada försäljare? Gått in på Phone House för att köpa något simpelt och helt plötsligt dyker en försäljare upp och försöker pracka på en hela deras lager? Det var vad jag råkade ut för idag fast Amerika-deluxeverianten. Åkte till Office Max för att köpa en ny dator och bad en kvinna om hjälp. Dålig idé.  Officepaket, extra minne, externa grejer hit och dit, evighetsgarantier för en förmögenhet. NEJ TACK JAG VILL BARA HA EN HELT VANLIG LAPTOP UTAN ALLT EXTRA TRAMS SOM NI SÄLJER FÖR FLERA 100 DOLLAR!!!! Kvinnan var ju galen! Pratade non stop. Även när hon gick ut på lagret fortsatte hon prata via mikrofon till sin kollega. Trodde aldrig jag skulle komma därifrån, men tillsist räddade Olga mig och vi åkte vidare till Walmart. Så det blev en Dell därifrån istället! Utan konstigeheter och utan externt bullshit. Jag är supernöjd!
Dock är jag lite orolig för jag kan inte få min externa (....) hårddisk att fungera. Om jag inte lyckas lösa det har jag förlorat hela mitt liv i bilder. Jag skulle gå under.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...