Lång dag idag!

Produktiv dag idag. Började skolan klockan åtta med matte. Fick min miniräknare, som jag beställt, häromdagen så nu har jag i alla fall en ärlig chans att vara med i svängarna. Därefter hade jag biologi. Det läraren nu har gått igenom under tre lektioner är ungefär samma mängd vi gick igenom under en halv termin på gymnasiet. Känner fortfarande igen allt!
Efter det ägnade jag min lunch åt att lämna in min dator på vårt computer center och sedan gick jag till vårt health center. Bailey skickade dit mig för han har tröttnat på att höra mig hosta varenda träning... Tydligen vill sköterskan behandla för bihåleinflammation. Jag har haft förkylningar way worse än det här, och de har gått över av sig själv... Behöver diskutera detta med mamma.
Dagen fortsatte med mer lektioner och sedan träning. Simpasset var underbart! Bara en massa frisim och en massa arm. Jag och Laura var de enda som körde distanspass så vi fick en egen bana. Dessutom var vi klara långt före spritersarna. Woop woop!
Efter ytterligare en evighetsmåltid i cafeterian, denna gång med seniorerna, gick jag till biblioteket. Eftersom jag är utan dator får jag göra mina läxor där... Blä.

Just because I love this picture, and because I actually know now:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...