Vi går hit, vi går dit, vi går runt en liten bit...

Oj vilken dag. På PA-tiden (projektarbetet) hade vi bokat möte med hudkliniken så jag och Fanny gick dit. De kunde inte mycket om kyla så de skickade oss till akuten. Som skickade oss till kirurgen. Som skickade oss till en sköterska. Som gick och kollade med ortopeden och skickade oss till vårdcentralen. Som lät oss prata med en doktor. Som skickade oss till sjukhusbiblioteket. Under hela den här tiden var jag både kissnödig och hungrig... Det enda vi fick ut av dagen var en bok, några kopierade papper och lärdomen att att vi är körda i Nyköping om vi förfryser något. Och en avhoppad cykelkedja. Jag älskar min cykel... Vi stod i minst tio minuter och försökte fixa kedjan medan lite omtänksamma tanter uttryckte sitt medlidande. Vi fick till och med våtservetter av en att torka händerna på! Den tanten gjorde min dag.

Eftersom vi tävlade i helgen missade vi en vilodag vilketinnebär att vi inte haft nån återhämtning sedan förra tisdagen. Jag tror nog aldrig jag haft så här ont överallt som jag har nu. Passet idag var smärta rätt igenom och jag och Anna låg halvdäckade på kanten i en evighet efter träningen. Sen har vi ju alla trapporna här också... Men det ska kännas att man lever!

Fanny gjorde en dundergod varm choklad så nu mår man ju lite bättre. Sedan gick vi och kollade film med de andra tjejerna och en av hockeykillarna. Så som vanligt blev det en mysig kväll.

Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...