Blåbärskalas :D

Träning kvart över sju en söndagmorgon. Mord. Det var till och med så illa att jag somnade efter passet, och det är banne mig inte ofta det händer. Det har varit en riktigt bra dag idag. Passet var roligt och vi har bara varit på Ica en gång. Anna kom förbi en stund, så hon, jag och Fanny satt och jobbade med vårt projektarbete. Vi planerade själva hajken som vi ska göra. Den lär bli i början av december i norra Dalarna. Det ska bli jättespännande!

Efter det tillbringade jag och Fanny ett par timmar i skogen. Vi plockade massor med blåbär. Om man känner för att komma ut och göra något och man dessutom är extremt sugen på blåbärspaj så är blåbärsplockning den perfekta sysselsättningen. Solen stekte och det var lugnt och avkopplande. Vi hade hur mysigt som helst. Vi drog hem när vi blev hungriga och kissnödiga.

Turen till Ica var för att skaffa vaniljsås och efter det blev det pajbakning. Efter en minibrand i micron och en hel del bär på golvet blev pajen klar. Så himla gott, bästa pajen jag någonsin ätit. Helt oväntat fick vi sällskap av ett par hockeykillar... Trevlig kväll tycker jag. Dock är mina händer fortfarande lila av alla bär, haha!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...