Ja, jag är lycklig!



En helt underbar dag!!! Jag är så glad! I morse, klockan 7, blev jag och Alice hämtade av Annas pappa, och så bar det av mot Stockholm. Jag var vansinnigt nervös. Mamma skulle komma upp och heja, men hennes plan blev inställt. Vad gör då inte världens gulligaste mamma? Jo hon sätter sig på tåget kl 5 på morgonen för att hinna till Stockholm för att se mitt lopp! Jag tror i och för sig att det var värt det, för jag har aldrig i hela mitt liv simmat så fort. 9.18.14! Pers med tre sekunder plus SM a-kval. Denna tid ledde mig till en tionde plats, vilket jag är ganska nöjd med på mitt första SM ;) Jag har nog aldrig simmat ett så förvirrande lopp. Bassängen är så stor så jag visste knappt var jag var, men det gjorde tydligen inget :D
Efter loppet gick jag, mamma och Alice ut och åt. Sedan tog vi tunnelbanan till Gamla stan, där vi gick fram och tillbaka ett par gånger. Där efter åkte mamma hem igen, medan jag och Alice fortsatte vår vandring genom Stockholm. Vi åkte så klart tillbaka till badet för att se finalerna. Det är alltid lika häftigt att se de "stora" simma, tänk att vara bäst i Sverige!
När jag skulle hem igen tog jag först tunnelbanan helt själv till T-stationen, och det klarade jag minsann galant, men sen var bussen till Nyköping försenad (och oj vad förvånad jag blev...) vilket resulterade i att jag missade sista stadsbussen hem från bussterminalen. Alltså fick jag GÅ! Som om jag inte gått tillräckligt idag x) Men, men en liten (egentligen ofantligt lång) promenad i snö med en tung, otymplig väska kunde inte förstöra mitt toppenhumör.
Med mamma kom också mina nya skor upp, så nu kommer jag vara varm om fötterna, dessutom är det bara tre veckor kvar till julafton! Vilken härlig dag! Och imorgon ska jag upp och simma ett långt avsim :)

2 kommentarer:

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...