Galet snabb simning i helgen!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D :D :D :D :D :D :D
Ungefär så bra har det gått i helgen. Jag är så glad, så jag vet knappt vad jag ska skriva! Jag började med 200 fjäril, och jag var väldigt nervös. Mycket nervösare än jag brukar vara. Efter region tävlingen låg jag tolva på 2.30, mitt pers var 2.29 och den tidens bäst före datum var denna helg. Det betyder att jag inte simmat snabbare än 2.29 på ett år och då försvinner tiden. Med lite press från detta simmade jag, och jag tror aldrig ett fjärilslopp någonsin känts så bra! Till sist går jag i mål på en nionde plats med tiden 2.27.64! (tre tiondelar från JSM b-kvaltid). Jag var superlycklig och nu ännu mer taggad inför 800.
På 800 låg jag sexa, och mitt mål var att inte bli sämre än det. I heatet innan var det dock en som simmade tre sekunder snabbare än mitt pers (från SM). Och här börjar jag förvåna mig själv! Jag blir inte oroligt och lite uppgiven som jag ofta blir i sådana situationer, utan jag blir bara ännu mer taggad. På något sätt känner jag på mig att jag kan bättre. Och det kunde jag. 9.13.39 går jag i mål på. Det är ett pers på ytterligare 5 sekunder (och 11 sekunder bättre än förra året), och det ledde mig till en fjärde plats.
Idag var jag andra reserv på 400 frisim, och jag ville så gärna simma. Som tur är var det precis två som strök sig vilket innebar att jag fick simma. På denna distans persade jag med två sekunder och gick från plats sexton till tio.
Det har varit en kanonhelg och jag kommer inte kunna sluta le på ett bra tag :D Känslan efter dessa loppen är totalt obeskrivlig. Jag har aldrig varit så stolt och imponerad av mig själv som jag är nu ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...